Olejki eteryczne w kuchni – smacznie, zdrowo, oryginalnie!

Olejki eteryczne klasy terapeutycznej można wdychać, stosować zewnętrznie na skórę i wewnętrznie, a stąd dzieli nas już tylko kroczek od gotowania z ich użyciem. Skorzystają na tym nie tylko nasze zmysły, ale i cały organizm.

Serdecznie zapraszam na spotkanie, na którym opowiem, jakie korzyści niesie ze sobą używanie olejków eterycznych do aromatyzowania napojów i potraw. Podpowiem od czego zacząć, na co koniecznie zwrócić uwagę i jak korzystać z niezliczonych możliwości, jakie stwarza nam ten aromatyczny dodatek.

Elementem warsztatów będzie również degustacja!

 2 marca 2019 o 15:00 – 16:00

wstęp 30 zł.

  • dla każdego z uczestników próbka olejku
  • i książeczka o olejkach eterycznych „Cytrusy i przyprawy korzenne”.
zapisy: aromaandtaste@wp.pl. Ilość miejsc ograniczona.